Monday, 18 April 2011

haruslah....

malam ney aku tak tau la nape eh... aku da tak sedih..dah kembali ceriaa..hhehehe..alhamdulillah...

"sukanya bila dia ceria',,,, yea,,,sy sedang ceria... thanx oke cerpen2 yang menceriakan hidup aku... huhuhu...

nak bace? ok click> cerpen dan novel... aku sangat2 suke membaca! kalo online aku prefer untuk bace cerpen daripada novel.. sebab? sebabnye kalo cerpen,, pendek je ceritanya... novel terpaksa menggunakan masa yang lama... kalo nak bace novel biasanya aku akan beli.. tapi kalo cerpen or short stories, i would prefer to read online!  

    aku memang tak setuju kalo orang cakap rakyat malaysia kurang membaca berdasarkan purata buku yang dibaca,,, come on la.. sekarang ney zaman dah canggih la.. orang bace online.. mane2 pon boleh.. skang lagi plak.. dah ade i-pad and sebagainya... evrytime and minute pon orang boleh membaca!

        okey aku salu cakap kat mane2 orang yang nak kuar ngan aku... sanggup tak kalo spend time ngan aku lebih kurang 2 jam kat bookstore je? sanggup? heheheh...soalan tak leh kejam lagi ke?

      hehehe..aku ney memang hantu membaca..ape2 aje aku bace... tak kesah la majalah ke,,novel ke,,komik ke,,sotkabar ke,,,,buku penulisan budak darjah dua ke..buku teks sains darjah satu ke.. tak kesah! aku bace sumenye... huhuh...orang cakap besenye orang yang membaca ney pandai.. tapi aku?wallhuallam...heheheh....

      
    dah,,sudah dengan cite pasal membaca nye... huhuh.patutnye aku nak wat header utk jueka..tapi banyak plak keje ari ney... sori nyah,,,tak berkesempatan..hehehhe....  yer...nyah? u say wat? hehhehe,,,,

ok haziqah ramli ney nyah aku..hahah.. we both so nyah..seyesly dye ney sgt la rock..suke2... sbb dy gile2...macam aku..ahah... tapi aku hnye wat mende yang gila2 bersama dia..ahaha..ngan orang len,,, i segan la.... hipokrit kan? ahaha.. tidaklah.. bukan.. sebab aku hanya akan jadi gila dengan duo ore ney jo... kak jie and jueka... gile..memang gile... ahahah...aku pon kadang2 tak sangke aku segile tuh.....

                aku rindu utk bergilaan dengan mereka berdua..gila sungguh.. suka-suka amat2..huhuh... kalo dengan mereka berdua saya gelak tak ingat dunia... jarang nak sedih2..ade la sedih tapi mostly gembira amat! ahahah... btw kak jie n jueka,,, aku rindu mau beronggeng dengan anda berdua! ahahha

p/s suka untuk aku menceritakan orang yang menceriakan hidup aku! ahahah... mereka sangat la ceria! heheheh..... rindu kamu berdua amat-amat..ahahahha.....  ok dah..kene tido,,sudah lewat da,,,
tata....


nyah sunggu jueka senget dan sya baek..
     
saya dan kak jie tercayang!



1 comment:

  1. sy minat bace novel jgk =)


    hye..dtg blogwalking kat cni =)

    Nurulfzz.blogspot.com

    ReplyDelete