Wednesday, 18 May 2011

Kenapa Saya Tak Sabar Tunggu Sabtu ni..

Assalamuaalikum readers....
huhuh...
saya tak sabr nak tunggu 21 hb ni bersamaan ari sabtu..
on this historical date i will start my new journey in life...
start to study and having a great time as pre-law student at uitm shah alam...
start to plan my future...
start to make a triumph in life..
insya-Allah...

I AM REALLY GRATEFUL to have this chances given by Allah..
He has planned the best for me..

uitm shah alam...
i feel really excited because i get this campus..

these are some reasons why i feel so happy and excited:
- saye dekat dengan keluarga saya....sebab kak long dudok kat klang,,sangat dekat dengan shah alam... kak ella study degree kat uitm shah alam..abah dudok putrajaya.. cume umi je la kat pahang..tapi tak e sebb umi salu datang klang..
-saye boley juMpe selalu BUAH HATI saye,,, WAN MUHAMMAD NOR HAKIMI..

- saye dpat kampus yang same dengan kawan baek saye selamanya,, HERMMA FARAH DINNA.. hampr 3 taon tak jmpe.. wlaupun dia asasi sains but still kami dekat..
-saye dapat ASASI UNDANG-UNDANG..the best thing i get uNder KP.T.M which imy first choice... KPTM= MOHE... trek pantas K.P.T.M saye akan belajar selama setaon iaitu dua semester dan di bawah kementerian pengajian tinggi malaysia...
- saye akan menuju ke arah cita-cita saya yang pertama iaitu menjadi peguam...
**** teringat memori wkaktu kecik-kecik,,, kalo waktu darjah satu cikgu tanye nak jadi ape..saye jwab.. nak jadi PEGUAM. kalo orng soh tulis dalam buku biodata.. CITA-CITA: PEGUAM...


  ***tapi bila menempuh alam sains sejak tingkatan satu saye mula berubah cita-cita.. nak jadi doktor la.. dietitian la.. dermatologist la..
     *** ends up,, saye ke arah peguam jugak..huuhu..memori2..



... pray 4 my best readers..saye tak semestinya menjadi lawyer but i will still stay in this track.. insya-Allah...

No comments:

Post a Comment