Wednesday, 7 March 2012

Semakin Matang!

Assalamuaalikum.. :)
lama sangat tak menghapdet blog ni.. dah penuh sarang tebuan bagai..
actually, i am so busy with my study week.. preparation for the final exam..
this exam would be the bench mark for what course i will pursue for my degree.. 
alhamdulillah, right now, Allah really help me in my way to pursue my study.. 
last examination, i got a good result, muet band 4.. alhamdulillah..
not intention to boost up or anything,, just another memories that could be keep in this blog..
i need to work hard for this exam as i have a big dream to achieve..
may Allah bless my way..

oke back to the topic.
aku semakin matang..
just know i read through my blog and discover that my previous post is sooo childish..
ahhha.. oke kanak-kanak baru membesar.. i m turn 19 soon.. ahahha.. bangga!
even my apperance pon dah banyak berubah.. dah belajar kat uni versiti kann.. ahaha..
lawak, series..
terkenang cerita dulu.. 


sekarang hidup memang seronok walaupun payah.. tapi itu memang proses yang mematangkan aku..
heheh.. tak pe.. nak letak banyak gambar!
this is my class mates and dia juga sangata rapat dengan saya.. dia baik dan sanggaaat gebu.. huhuh.:)

ini maria dan hanis aliah.. sebab pakai baju warna sama, maka harus camwhore!

ini kak nurus dan afzal.. senior debat saya.. mereka baek sangat.. semua senior debat saya sangat membantu saya. walaupun saya malas datang training.

si comel yang berwajah cina ini yusma namanya. dia sangat protective!

in gambar classmates dengan madam rafidah. lecture law 2 saya.. madam rafidah ni sngat cantik dan suara dia sangat lembut, selembut wajahnya.. dia comel.. dan saya adore madam rafidah sebagai idol saya..

 ini saya, ama dan yusma bersama madam illyana, lecture law yang ajar contract law, tort and criminal law,, madam illyana sangat baik dan lemah lembut.
saya ingat lecture law garang tapi kebanyakkanya sangat lembut dan sanga motherly.


 ini kenangan manis. masuk debat haka dan dapat naib johan.. saya kena lawan dengan teammate saya waktu debat vc cup.. 
ini gamabr di klcc dengan schoolmate lama.. tojai dan huzaimi.. dah banyak yang berubah.. especially appearance mereka..:)



last picture, me and ama,, dia kembar saya di sini.. ahahaa.. saya banyak sgt gambar dengan dia sebab tinggi dan saiz badan lebih kurang... so ramai cakap kami kembar!




oke,, enough! i need continue to revise all the subject,, criminal, tort, contract, malaysia legal system, psychology, economy,, ctu lagii.. banyakkan. beberapa hari lagi sudah final..
first paper is economy.. masalah saya.. i have problems with number and  graph.. but i will make sure i get everything before final.. may Allah help me!:) peace ! pray for me!!

study smart, pray hard!

No comments:

Post a Comment